Poročni FotografPoročni Fotografby KATJASIMON

Živjo! Moje ime je Simon in sem poročni fotograf. Skupaj z ženo Katjo tvoriva Katja & Simon Photography.

Dobrodošla na najini spletni strani!

Poročni Fotograf

Poročni Fotograf

Pravkar zaročena? Iskrene čestitke!

Načrtujeta poroko in iščeta poročnega fotografa? Se sprašujeta, če bo vajin poročni fotograf znal prisluhniti vajinim željam? Verjameva, da sta prišla na pravo mesto. Počaščena bova, če vaju bo najina poročna fotografija prepričala,  da bova lahko dokumentirala vajino poroko. Fokus dajeva izključno na poročno fotografiranje. Najina strast, motivacija in želja po kvaliteti je, da ujameva trenutke za vaju. In za vse naslednje generacije.

Spontano, naravno in sproščeno. Te tri besede najbolje opišejo kako bo potekal vajin dan v najini družbi.

Slovenija je najin dom in jo zelo obožujeva. Dostopna sva za sodelovanje na porokah po celi Sloveniji, pa naj bo to med starimi ulicami v Ljubljani, na samotnem zalivčku na Obali ali pa visoko v gorah z razgledom daleč naokrog. Ker sva po duši malo avanturista, obožuejva malce neobičajne lokacije in poroke, ki so drugačne, polne idej, ki odražajo prav vaju kot par in vajini osebnosti. 

Najina želja je ustvariti fotografije ki govorijo osebne zgodbe. Takšne, s katerimi bosta tudi čez 20 let ponovno doživela svoj poročni dan.

Najino poročno fotografijo lahko opiševa kot spontano, kreativno in dokumentarno, po drugi strani pa romantično in večno. Rada narediva fotografije para z navdušujočim ozadjem, kot tudi pristne in čustvene trenutke, ki se zgodijo med zaljubljenimi pogledi.

Vabiva vaju, da si vzameta trenutek vajinega časa in si ogledata najino Galerijo in vidita nekaj porok, ki sva jih fotografirala do sedaj.

GALERIJA POROK

 

Najino delo je bilo objavljeno v številnih slovenskih in tujih medijih, med drugim tudi tukaj: 

Počaščena bova, če bova lahko fotografirala vajino poroko.

SPOZNAJMO SE! Poročni Fotograf

Čutita, da so vaju najine fotografije pritegnile? Vama je všeč najin stil? Potem ne odlašajta in naju kontaktirajta. Vesela bova vajinega elektronskega sporočila:

info@katjasimon.com
katjasimonphoto@gmail.com