Poročni FotografPoročni Fotografby KATJASIMON

Živjo. Moje ime je Simon in sem poročni fotograf. Moja življenjska partnerka je Katja. Skupaj tvoriva Katja & Simon Photography.

Iskrene čestitke.

Izbrala sta si enega izmed najlepših krajev na svetu za vajino poroko. Imava izjemno srečo, da živiva v takšnem okolju. Rada imava morje, razglede, hribovja. Po drugi strani pa obožujeva stara arhitekturna mesta kot je Ljubljana in Piran. Dobrodošla!

Poročni Fotograf

Poročni Fotograf

Pravkar zaročena? Iščeta vajinega poročnega fotografa? Se sprašujeta, če bo vajin poročni fotograf znal prisluhniti vajinim željam? Verjameva, da sta prišla na pravo mesto. Počaščena bova, če vaju bo najina poročna fotografija prepričala,  da bova lahko dokumentirala vajino poroko. Fokus dajeva izključno na poročno fotografiranje. Najina strast, motivacija in želja po kvaliteti je, da ujameva trenutke za vaju. In za vse naslednje generacije.

Za fotografiranje poroke sva dostopna po celotni Sloveniji. Slovenija je najin dom in jo zelo obožujeva. Najino poročno fotografijo lahko opiševa kot spontano, kreativno in dokumentarno, po drugi strani pa romantično in večno. Rada narediva fotografije para z navdušujočim ozadjem, kot tudi pristne in čustvene trenutke, ki se zgodijo med zaljubljenimi pogledi.

Vabiva vaju, da si vzameta trenutek vajinega časa in si pogledata najino Galerijo in vidita nekaj porok, ki sva jih fotografirala.

Počaščena bova, če bova lahko fotografirala vajino poroko.

Povežimo se … Čutita, da so vaju najine fotografije pritegnile? Vama je všeč najin stil? Potem vaju prosiva, da ne odlašata in naju kontaktirajte … Vesela bova vajinega elektronskega sporočila ali klica. Z veseljem vama pomagava.

We would love to hear from you

Fields marked with an * are required